browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Congo? [door Sem]

Posted by on 2 maart 2014

NewImage

Nee we zitten niet in Congo hoor. We zitten gewoon in Uganda maar we kunnen Congo aan de overkant van Lake Albert zien. We kwamen aan bij Lake Albert op een kleine camping met een klein zwembad. We gingen eerst wat drinken in de bar want we hadden een lange rit. We gingen terug naar de camping en mamma ging eten klaar maken. Wij gingen samen met Pappa de zonsondergang over Lake Albert kijken. Die was heel mooi. Daarna ging  het regenen en het meer was nog vol met bootjes. In de avond zag je allemaal lichtjes van de bootjes. We dachten dat ze een vuurtje op de boot aan het maken waren.

NewImage

Hierna gingen we naar Fort Portal. De tweede dag hadden we veel vrienden. We gingen met grote en kleine kinderen voetballen en mamma bakte worstjes en frittata. Ik maakte een Tortilla en die deelde ik aan iedereen uit. We gingen naar een Nederlands cafe en daar kon je speculaas en nederlands ijs en nederlands brood kopen.

Daarna gingen we slapen op de rand van een dode vulkaan. Er zaten allemaal apen, de Colobus, de red Colobus en de Vervet aap. Ze probeerden steeds iets te eten te pikken. We liepen later naar allemaal andere kratermeertjes en dat was een beetje saai want ze hadden er een lelijke lodge gemaakt. Dus helemaal verpest.

One Response to Congo? [door Sem]

  1. gijs

    super cool sem echten een man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *