browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dierenstad Masai Mara [door Sem]

Posted by on 28 september 2013

REL7D 2013 06 23 17 24 37

Op weg naar de masai mara. We hebben veel dieren in masai mara gezien zoals een olifant, giraf, leeuwen die uit een gnoe zaten te eten. Een zat aan zijn poot te trekken. Het is niet makkelijk om dat te vinden maar gelukkig hadden we een masai mee op de rit. We zagen ook topi, gazelle, cheetah, jakhals. Terug naar het camp hadden we een mooi game drive. Papa REL7D 2013 06 25 10 37 50 as jarig in masai mara en die avond was er nog een man jarig. Daarvoor werd een speciale avond gemaakt dus papa had heel veel geluk. Het eten was niet bepaalt lekker maar pap vond het heerlijk.

Net voor de avond dat we in het restaurant gingen eten stonden er een paar olifanten aan het eind van de game drive. De masaai moest er uit met zijn roenggoe. Een roenggoe is een houten stik met een houten bal en daar ging hij de olifanten mee weg jagen.

REL7D 2013 06 28 06 15 52

Op weg naar Nairobi.

Hier staan wat foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *