browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Warmer dan Sudan, kan dat dan?

Posted by on 9 mei 2013

REL7D 2013 03 20 20 31 14REL7D 2013 03 21 15 37 33

We kwamen met de boot aan in Wadi Halfa. Daar hebben we een nachtje geslapen. want  daar was nieks te doen. De dag daarna gingen we midden in de woestijn slapen, dat was erg leuk want er is niemand.

De dag daarna gingen we naar dongola naar Nubian guesthouse daar hadden we drie vrienden:sem, soul en nuri.we hebben daar vaak in de nijl gezwommen. daar hebben we een kampvuur gemaakt.

Toen gingen we naar Khartoum, de hoofdstad van Sudan. We sliepen op de Blue Nile Sailing Club en daar was de wc net zo rottend als een volle prullenbak. Maar er lag ook een hele oude boot waar we leuk konden spelen. We hebben ook 2 nachtjes bij vrienden in Khartoum geslapen omdat dat mocht van die mensen omdat pappa ze uit de woestijn had gered. En er was een restaurant en dat heette Ozone en daar kon je hele lekkere taartjes eten en ijs en pasta en Lemon juiche.We zijn toen naar Karima en Meroe geweest. Bij Meroe waren heel veel kleine piramides. Daar wou Sem een heel scherp mes kopen maar zei mamma “mag niet, too dangerous … too dangerous. We hebben 1 nachtje bij de Meroe piramides geslapen.

We hebben op de ambassade van Nederland gezwommen en we hebben op de griekse club 1 dagje gezwommen. Dat was heel fijn omdat het zo warm was. Daarna zijn we snel naar Ethiopië gereden
.

REL7D 2013 03 25 18 14 03

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *