browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Naar Azië?

Posted by on 26 januari 2013

we zitten nu in Istanboel en dat ligt in Turkije. we zijn eerst Aya Sophia gegaan. ik vond hem best mooi van de binnenkant daarna gingen we naar de blauwe moskee en die was mooi van buiten en die is best groot.

gisteren zijn we met de boot naar azië gevaren en dat vonden we heel leuk. kijk maar op het kaartje hoe we precies gevaren zijn. Istanbul ligt in Europa en Azië.

EN de volgende dag zijn we naar de hamam geweest. dat is een turks badhuis en daar binnen was het heel erg warm maar ik ben nu wel heel erg schoon.

4 Responses to Naar Azië?

 1. tijn

  Hallo Sem hoe gaat het. Is het leuk. Je hebt echt geluk dat je al die toetsen niet moet doen zoals geschiedenis en naut enz. wij werden op vrijdag 1 februari verdeeld en dat was vreselijk ik zat in groep 3 verdeeld. Je bent er bijna zet hem op. enneuh wanneer kom je terug want ik wil heel graag weer met je spelen. VAN TIJN VOOR SEM.

 2. Loes

  Hee Sem
  Leuk al die verhalen.
  Wanneer gaan jullie naar Egypte
  Groetjes Loes

 3. opa en oma

  leuk sem je verhalen, ga zo door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *