browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Geen categorie

Tanzania voor de tweede keer

We gingen de tweede keer heel snel door Tanzania want we wilden naar Malawi.

Categories: Geen categorie | 1 Comment

Rwanda [door Tess]

De enige stad waar we in Rwanda geweest zijn was Kigali. Dit komt omdat Rwanda en Congo een beetje ruzie kregen. We sliepen in een hotel dat heel goedkoop was maar ook heel veel herrie. Toen gingen we naar ander hotel en die heette Iris Guesthouse en daar was minder geluid en daar bleven we … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

Nog meer meer [door Sem & Tess]

De volgende dag gingen we naar Lake Bunyoni. Die dag gingen we naar het restaurant toen ging ik in een winkel met allemaal stenen beeldjes.Ik pakte een krokodilletje en liet hem gelijk vallen. Ik zei het tegen mama maar die vond het helemaal niet erg. We noemden de meneer die heel boos werd een Gorilla. … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

Congo? [door Sem]

Nee we zitten niet in Congo hoor. We zitten gewoon in Uganda maar we kunnen Congo aan de overkant van Lake Albert zien. We kwamen aan bij Lake Albert op een kleine camping met een klein zwembad. We gingen eerst wat drinken in de bar want we hadden een lange rit. We gingen terug naar … Continue reading »

Categories: Geen categorie | 1 Comment

Murchison Falls [door Tess]

In Murchison Falls was Sem ziek en we gingen een boottripje doen naar de waterval en gelukkig voelde Sem zich een beetje goed om het doen. We zagen nelpaarden, krokodillen en 1 krokodil was groot en hij had zijn bek open. Die bek zat vol hele grote tanden. Toen we dicht bij de waterval kwamen … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

Een paar keer Kampala, Murchison Falls [door Tess]

in kampala was het leuk want we hadden geld gekregen en mochten we in de supermarkt wat uitzoeken na kampala gingen we naar murchison falls en toen we op de camping aan kwamen werd ik ziek. en toen ging het regenen. toen gingen we naar een klein Afrikaans ziekenhuis  en toen kreeg een malariatest. ik … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

Hipoos bij Lake Naivasha [door Tess]

bij lake naivasha waren heel veel nelpaarden en de camping stond dicht bij het meer. maar we stonden veilig want er stond stroomhek die in de nacht aan ging. maar je kon ze wel horen brullen en zien in de nacht. maar dat was niet eng want in de daktent lig je veilig en er waren … Continue reading »

Categories: Geen categorie | 1 Comment

Lekker luxe Amboseli [door Sem]

Na een lange rit kwamen we aan op kibo safari camp. Een lekker luxe lodge daar sliepen we twee nachten en we aten daar lunch ,ontbijt en avond eten. Ook deden we veel game drives. We zagen heel veel olifanten in het moeras. Er was er een die op eens met de hele groep over … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

Tanzania en mijn tante [door Sem]

De eerste dag met mijn tante ware we in Moivaro Lodge. Daar stonden we achter de muur heel zenuw wachtig. Toen zeiden we “jambo” het werd heel laat half tien ofso. De volgende dag gingen we naar lake manjaar. We gingen een game drive doen wat we zagen was een gnoe, buffel, gazelle niet heel … Continue reading »

Categories: Geen categorie | Leave a comment

Nairobi [door Sem]

Nairobi is een mooie stad en dat is de hoofdstad van kenia. Maar de rest van kenia is mooier maar in nairobi kan je meer vinden . We hebben een yoghurt ijsje gegeten en die mocht je zelf versieren en maken in Westgate shopping mall. In Nairobi zijn heel veel files. We sliepen in de … Continue reading »

Categories: Geen categorie | 1 Comment